torstaina, joulukuuta 31

TULTA MUNILLE?

(Klik?)

(ESPOO) Uudenvuodenaaton Espoon joukkomurhan kaltaiset veriteot saataisiin loppumaan, jos Suomi asettaisi Sveitsin tapaan rakennuskiellon minareeteille, uskoo enemmistö kansasta. Ja kun sanomme enemmistö, tarkoitamme niitä, joiden mielestä lehtien keskustelupalstat ovat mainio vaihtoehto mielenterveyspuolen avohoidolle. Verkkokeskustelijat muistuttavat, ettei Sveitsissä ole tapahtunut ainuttakaan ampumavälikohtausta Sello-kauppakeskuksessa sen jälkeen kun maa loppuvuonna hyväksyi minareettikiellon.

“Aseet eivät tapa ihmisiä, minareetit tappavat ihmisiä”, kommentoi pilleriannostelijaansa etsivä aseharrastaja Veikko Prozac Kiitos veteraanit -paidassaan.

Vankkumaton yksimielisyys vallitsee myös siitä, että kaikki pahat asiat ovat Astrid Thorsin syytä. Ja vaikkeivät olisikaan niin ovat silti koska se on ämmä ja suomenruotsalainen. Erityisen raskauttavana pidetään sitä, että Suomeen on viime vuosina otettu suuria määriä muun muassa Kosovon somaleita, Afganistanin somaleita, Vietnamin somaleita, Viron somaleita ja Inkerin somaleita.

“Meidän veronmaksajien rahoilla!” muistuttaa Prozac toimeentulotukilomaketta täytellessään.

Kysyimme asiaa kommenttia myös kadunmieheltä, mutta hänellä oli liian kiire päästä puhkaisemaan silmäänsä roomalaisella kynttilällä. “Joo mä oon tosi pahoillani Espoon hommasta, mut mä liityin Facebookissa jo muistoryhmään!” hän huikkaa.

http://www.adressit.com/allekirjoitukset/eroa_holmlund/


YLE katsoi tähdelliseksi julkistaa aattoillan pääuutisissaan tästä aiheesta rasistisia kommentteja. Tämän jälkeen asiaa "kommentoitiin". Jos näiltä journalisteilta ei voi odottaa tämän enempää harkintakykyä niin keneltä sitten? No, saivathan kaikki Halla-ahot ym. sekopäät hyvän esimerkin siitä, että tällainen kielenkäyttö on valtamediassakin ok.

Ei kommentteja: