torstaina, maaliskuuta 12

YHDEN(KÖ) MIEHEN SOTA?

(Klik?)

"Yksi mies 200 miljoonan euron hankkeen tiellä Hyvinkäällä" otsikoi Aamuposti eilen isosti. Useilla kookkailla kuvilla höystetty juttu mainosti onnea ja autuutta, jonka esteenä on ainoastaan vasemmistoliiton Jukka Nieminen. Esimerkillistä kuva- ja tekstimanipulaatiota aivan Albert Speerin malliin. Arkkitehtitoimistot osaavat photoshopilla ja cad-ohjelmilla luoda näyttäviä "havainnekuvia" kohtuullisilla korvauksilla. Saamme näköjään vettäkin Hyvinkään keskustaan. (Pitänee varata mökkitontti Raimo Lahdelta...). Ten points to Matti Marjamaeki from Finland (fiksu ja ansiokas toimittaja tästäkin huolimatta)!

Kirjoituksessa väitettiin ostoshelvetin työllistävän noin 700 henkeä. Eppäillä tuota soppii. Erikoiskauppoja luvataan 75. Riihimäen uudesta ja kuulemma puolityhjästä Atomista ensimmäiset yksityisyrittäjät ovat jo suurten vuokrien vuoksi lähteneet kuten eräs vaatekauppias Hyvinkään Valtakadulle.

Nieminenkään ei ole vastustanut uutta rakentamista vaan nykyisen vast´ikään remontoidun ja täysin toimivan kaupungintalon sekä lukuisien muiden keskustan rakennusten järjetöntä purkamista. Mihin on nyt unohtunut "kestävä kehitys"? Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Rantalaisen poliittinen rooli hankkeessa ja samaan aikaan yksityisenä rakennuttajana siinä on myös erittäin "kiinnostava".

Niemiselle on Aapon verkkokeskustelussa vaadittu jo porttikieltoa Hyvinkään kauppoihin. Silti parempi "yksin oikeassa kuin porukalla väärässä". Etkä muuten ole yksin. Taisteluterveisin!

Ei kommentteja: